19 Септември 2020 - 02:18:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

12.03.2019 во 15:01:23

Почитувани, Ве молам да поставите кошници за отпадоци и клупи околу зградата на ул. М.Ш.Шарло број 23.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Нова урбана опрема: кошници за отпадоци

 
Одговор

13.03.2019 во 09:34:56

Почитувана Елена, доставете писмено барање со печат од Куќен совет до Архивата на Општина Аеродром. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Септември 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by