19 Септември 2020 - 01:30:59

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

23.03.2019 во 19:09:51

Почитувани, Ве известувам дека на бул. Кузман Јосифовски Питу, на потегот од зградата со број 28 до зградата со број 30, во текот на изминатите неколку месеци беа извршени кражби на капаци за шахти и надворешни заштитни решетки за подрумските прозорци. Со оглед дека времето се затопли, а раздвиженоста на луѓето, а пред сé на децата е зголемена сметам дека е потребна итна санација на отвотените дупки. Доколку тоа спаѓа во ваша надлежност барам да се преземат соодветни мерки со цел да се обезбеди непречено и безбедно движење на луѓето и децата на овој потег. Со почит, Сања Вељаноска

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

26.03.2019 во 09:24:31

Почитувана Сања, шахтите на посочената локација се во надлежност на ЈП „Водовод и канализација“, и би ве замолиле случајот да го пријавите во тамошните служби. Ви благодариме

Назад

 

Архива

<< Септември 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by