31 Март 2020 - 02:52:09

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

01.04.2019 во 09:24:52

Драги администратори на ГСЦ, од согледано искуство од помали комуни слични на општина Аеродром кои се од ЕУ држави кои нудат сервисни центри за електронски контакт со граѓаните добро е да изготвувате неделен/месечен /квартален извештај кој би бил јавно објавен на општинскиот веб сајт на кој би можело транспарентно сите жители да видат колку од предлозите на жителите се реализирани, во кој степен (целосно/делумно), ако не се зошто не се реализирани, ако не сте надлежни дали е стапено во контакт со надлежниот орган итн. Би било убаво како позитивна пракса да имате во предвид да се воведе транспарентно како модел на работа. Благодарам.

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

03.04.2019 во 09:14:59

Почитувана Анкица, ни се допаѓа вашиот предлог и ќе го разгледаме. Ви благодариме! Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by