31 Март 2020 - 04:51:32

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

02.04.2019 во 08:43:37

Почитувани, Ве замолуваме да испратите екипи задолжени за одржување на јавната хигиена и чистота во нашата општина да ги исчистат тротоарите од високо обраснати треви на улиците 1616 и 1619 и трите краци кои ги спојуваат овие две улици во реонски центар. Тротоарите на многу места се пропаднати и оштетени, обраснати со треви а со тоа се и нефунционални. Ве замолуваме во најбрзо време тротоарите да бидат исчистени и обновени на местата каде што бекатонот е оштетен и пропаднат. Однапред Ви се заблагодаруваме, Со почит!

Статус: Одговорено
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

 
Одговор

03.04.2019 во 10:00:28

Почитувана Ели, Службите за комунална хигиена се известени и во наредниот период ќе биде расчистен и тој реон. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by