31 Март 2020 - 12:05:43

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

13.05.2019 во 22:15:04

Почитувани, Ве молам за Ваш ангажман за поправка (веројатно замена на сијалица) на паркинг просторот позади Јане Сандански 78 (Bulevard Jane Sandanski 88, 1000 Skopje, Macedonia Latitude: 41.982399 | Longitude: 21.464469). Благодарам.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

16.05.2019 во 11:37:12

Напревени се неколку обиди за смена на светилките, но поради немање пристап од паркираните возила, не е извршена замената. Нашите служби повторно ќе се обидат. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by