31 Март 2020 - 12:31:28

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

14.05.2019 во 14:33:30

Почитувани, Паркирањето до и зад зграгите на фирмата Голден арт на ул. Милан Зечар стана предмет на фрустрација на жителите од овој дел на Стар Аеродром. Дали планирате решавање на овој проблем и ако планирате на каков начин? Постои ли можност да изградите монтажни гаражи, да ги проширите постојните паркинзи, да го отворите паркингот пред влезот на Рамстор кој иако е за нивни цели, НИКОГАШ досега не бил отворен? Ќе направите ли озеленување на овој најгусто населен дел во општината? Мозеби да изградите фонтани и сл.?

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

16.05.2019 во 11:22:40

Почитуван Павле, просторот е уреден според Деталниот урбанистички план. Раззеленување ќе се изврши онаму каде што има можност. Фонтани не се предвидени.

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by