18 Септември 2020 - 21:42:35

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

21.06.2019 во 12:44:58

Почитувани, веројатно нема да има ефект да се пишува пак и дека ќе одговорите колку да е одговорено проформа, но да ве замолиме летово да обрнете внимание да се санираат двата обрачи на игралиштето ОУ Блаже Конески и да го збогатите игралиштето со уште 2 кошаркарски конструкции бидејќи има голем неискористен простор. Ќе направите одлична ПР акција и за општината. Поздрав.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

24.06.2019 во 09:25:14

Почитуван Славчо, дадене е налог за санирање на двата обрачи на игралиштето во ОУ „Блаже Конески“, што значи дека набрзо ќе се пристапи кон санација. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Септември 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by