31 Март 2020 - 11:59:54

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

04.07.2019 во 15:49:51

Почитувани, дрвата кои ги посадивте во Реонски центар Аеродром се сушат. Ако саката да ги спасите потребно е итно наводнување со цистерна. Во спротивно спремајте наши пари за нови садници.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

05.07.2019 во 10:50:43

Почитуван Иван, во тек е јавна набавка за одржување на систем за полевање на јавни површини. До завршување на постапката, ќе најдеме начин за полевање на новите сандници. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by