31 Март 2020 - 04:52:18

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

05.07.2019 во 12:39:17

Почитувани, пред неколку дена се косеше тревата на ул.Петар Ацев.бр.26, поточно се искоси тревата позади зградата, но од предната страна пред влез 1 и 2 тревата не се косеше. Ве молам побрзо да се искоси тревата бидејќи е висока скоро 1 метар. До сега вообичаено се косеше тревата и пред влезот, при последното косење тоа блоковско зеленило не беше искосено. Поздрав

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

08.07.2019 во 10:57:07

Почитуван Ненад, пренесено им е на службите да го искосат и тој терен. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by