31 Март 2020 - 04:44:20

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

18.07.2019 во 11:43:33

Почитувани општинари, некој ја оштетил конструкцијата кајшто лежи обрачот на едниот кош на игралиштето во ОУ Блаже Конески, молба да дадете налог на фирмата што ги одржува игралиштата во о.Аеродром да го санира и премонтира обрачот кој е во здрава состојба. Ако може ист таков обрач да се монтира и на другиот (вториот) кош бидејќи постоечкиот обрач е потесен и не е со кошаркарски димензии како првиот. Благодариме.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

19.07.2019 во 09:48:39

Почитуван Славко, надлежните ќе постапат по вашите сугестии во најкус можен рок. Ви благодариме

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by