31 Март 2020 - 04:07:01

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

18.07.2019 во 13:36:10

Почитувани, Со оглед дека беќе почнавте со асфалтирање на улици долж Бул. 3 Мак. Бригада ме интересира дали е во план да се асфалтира и еден крак во должина од 50 метри на ул.1 до пругата. Како редовни плаќачи на данок мислам дека после 40 години и ние заслужуваме да добиеме асфалтирана улица и . ослветлување. Поздрав,

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

22.07.2019 во 10:38:54

Почитуван Васко, ве замолуваме вашиот предлог со конкретни податоци за локацијата на улицата да го доставите во соба бр. 3 во Комуналното одделение во Општината кај одговорното лице Жарко Костески. Тој ќе ви ги даде сите потребни информации во врска со изработката на проект за асфалтирање на таа уличка. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by