31 Март 2020 - 03:20:26

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

05.08.2019 во 13:15:19

Почитувани, На улицата бр.45 во Лисиче (ул.Тодор Чангов како главна улица) , светилките веќе подолго време не се во функција, односно се прегорени. Ве молам да ги замените и да ги ставите во функција. Исто така на крајот од улицата нема воопшто ставено светилка иако беше ветено дека ќе се стави. Ве молам да реагирате Поздрав

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

06.08.2019 во 08:59:51

Почитуван Сашо, надлежните служби се известени и уште во текот на текот ќе излезат на терен. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by