31 Март 2020 - 11:47:16

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

23.09.2019 во 19:05:47

Реагирано е и од други жители околу проблемот со нефункционалните рефлектори за ноќно спортување во склоп на ОУ Блаже Конески, предлози веќе има како да се реши и заштити ормарчето со изведба на заштитна ограда или кафез и да се направат на тајмер за да не се тропи струја цела ноќ. Второ, да се постават табли и обрачи на кошевите по примерот на тие на игралиштето во ОУ Ѓорѓија Пулевски кои се далеку поквалитетни.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

24.09.2019 во 09:52:20

Почитуван Славчо, дали може да оставите контакт-телефон за да ве исконтактира надлежното лице од Општината и убаво да му објасните и да се реши овој проблем. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by