24 Јуни 2021 - 04:56:13

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

22.11.2019 во 09:32:18

Почитувани, Ве известувам дека во детското игралиште помеѓу зградите на ул. Ангел Димовски бр.6 и бр.8 има оштетени лулашки и други реквизити за деца. Оваа состојба е веќе повеќе месеца и не се презема никакви мерки за нивно поправање. Исто така урбаната опрема (корпи за смет ) се дислоцирани од нивните места. Во Ноќните часови се собираат млади лица кои прават галама и оставаат големи количини на расфрлан смет кои треба потоа редарите да го собираат. Бараме да се поправат детските реквизити на игралиштето, да се стави подобро осветлување околу игралиштето заради безбедност во ноќните часови. Со почит од Куќен совет на ул. Ангел Димовски бр.6/2

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

29.11.2019 во 09:30:58

Почитуван. Вашиот проблем е пријавен кај надлежните служби за одржување на урбаната опрема и детските игралишта. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by