24 Јуни 2021 - 05:19:41

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

26.11.2019 во 11:36:56

Почитувани, Во нашиот влез се договараме да спроведеме акција за чистење на кабастиот отпад (мебел, врати и сл.) Дали планирате во блиска иднина (како и во минатото) да спроведете акција за собирање на кабастиот отпад и кога истата може да се очекува

Статус: Одговорено
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

 
Одговор

29.11.2019 во 09:26:49

Почитуван Звонимир, Општина Аеродром и ЈП „Комунална хигиена“ повремено спроведуваат акција за бесплатно собрирање кабаст отпад. Кога ќе имаме таква акција, навреме ќе ја информираме јавноста. Можете да се јавите на тел. број 0800 222 33 за подигнување на кабастиот отпад, ова таа услуга се наплаќа. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by