24 Јуни 2021 - 05:07:32

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

02.12.2019 во 09:04:15

Почитувани, одлична работа направи општината што постави нова кошаркарска стаклена табла и обрач со мрежа на отвореното огралиште во ОУ Блаже Конески. Само има мал проблем, под обрачот каде што поминува мрежичката низ држачите за мрежа, еден од држачите не е заварен и виси како шилец и топките се оштетуваат, не може да се игра кошарка слободно без да се оштети топка. Ве молиме да се завари тој дел.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

05.12.2019 во 09:04:52

Почитуван Славчо, проблемот е пријавен кај надлежните служби, кои ќе излезат на терен. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by