24 Јуни 2021 - 05:22:23

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

16.12.2019 во 13:09:50

Почитувани, би сакала да знам дали општината планира и кога ќе преземе нешто да се направи зеленило со урбана опрема пред импровизираното старо детско игралиште, а особено зад зградите на Адора (Шарло 6, 8 и 10) каде што има земјиште, огромна прашина и се гази по кал? Кога ќе го средите овој простор, молам најдобронамерно за одговор? Благодарам.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

19.12.2019 во 09:17:25

Почитувана Анкица, изработен е идејниот проект за парк во овој дел од општината. Во буџетот за 2020 година се предвидени средстсва за негова изградба. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by