24 Јуни 2021 - 05:10:18

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

20.01.2020 во 12:17:22

Почитувани, веќе некое време не е во функција линијата за осветлување на пешачката патека помеѓу ТЦ. Лиса и црквата во градба, која ги поврзува улица 1613 со улицата пред Т.Ц.Лиса и поминува покрај зградата В.С.Бато 2а. Ве молам за реакција до надлежните за одржување.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

21.01.2020 во 08:31:11

Почитуван Влатко, вашата забелешка е проследена до надлежните служби. Ви благодариме

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by