24 Јуни 2021 - 04:16:11

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

27.02.2020 во 11:36:23

ЗС на улица Видое Смилевски Бато број 89, има потреба од оплеменување на дворното место на зградата кое е јавна површина.Имено,во непосредна близина на зградата поради оштетување на канализациската мрежа беше исечено дрво од страна на службата на град Скопје, па би сакале на негово место да се посади нешто што ќе одговара на просторот, а по можност и некои нови садници кои би се вклопиле во целокупниот изглед на околината и населбата, бидејќи нашата зграда е во непосредна близина на Паркот на музиката. Се надеваме дека позитивно ќе одговорите на нашето барање

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

03.03.2020 во 10:42:39

Почитуван Слободан, ќе ги имаме предвид вашите забелешки и предлози кога ќе почне акцијата со засадување. Ви благодариме

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by