24 Јуни 2021 - 05:52:29

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

27.02.2020 во 12:46:20

ЦЕЛ НА СРЕДБАТА: Разговор за односот на дел од вработените во општинската администрација и изнаоѓање на соодветно решение. На ден 14.02.2020 имав доставено барање за средба со градоначалникот по следното. „Преглед на барање Барање 14.02.2020 во 10:07:11 Барање за средба со градоначалникот Статус: Одговорено Тип на барање: барање за средба со градоначалникот Одговор 14.02.2020 во 10:24:46 Почитуван Игор, за да ви закажеме средба со градоначалникот, ве молиме наведете ја целта на средбата. Поздрав“ Истото го видов на Вашата страница дека стои одговорено без да бидам соодветно известен на меил или телефон. Поради тоа што во Вашиот одговор стои да ја напишам целта на средбата изминативе денови секој ден доставував барање со наведена цел за средбата но истите не се регистрирани од Ваша страна. Поради тоа барам моево барање да се евидентира и да ми се овозможи средба со градоначалникот.

Статус: Одговорено
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

 
Одговор

03.03.2020 во 13:23:52

Почитуван Игор, се извинуваме што не ви одговоривме навреме, но моравме да ги усогласиме активностите на градоначалникот. Градоначалникот ве очекува на 10 март (вторник) во 11:30 часот. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by