24 Јуни 2021 - 04:00:02

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

03.03.2020 во 15:49:50

Почитувани, Ве молам да ми посочите лице од Општина Аеродром одговорно за посредување со информации од јавен карактер со контакт и да ми посочите каде на веб страната е истакнато . Поздрав, Сузана Гроздановска Филевска

Статус: Решен
Тип на барање: останато

 
Одговор

04.03.2020 во 09:48:05

Почитувана, на веб-страницата на Општина Аеродром, во менито КОНТАКТ ги има лицата за контакт за слободен пристап до информации од јавен карактер. http://www.aerodrom.gov.mk/page/contact

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by