24 Јуни 2021 - 04:19:13

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

12.03.2020 во 14:39:52

Почитувани, Во малиот парк во Реонски Центар Аеродром кај зградите 28 и 30, не работат неколку сијалици во самиот парк . Потребна е замена на истите. Поздрав

Статус: Решен
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

13.03.2020 во 11:05:25

Почитуван Горан, дефектот е отстранет. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by