10 Јуни 2023 - 02:23:02

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

24.07.2020 во 13:43:11

Почитувани, Ве молам да ја разгледате опцијата за поставување на клупи по тротоарот долж булевар Србија од семафорите кај паркот Јане Сандански до паркчето и игралиштето спроти Крстот. Ова е многу раздвижен дел за рекреација а нема ниту една клупа за одмор.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Нова урбана опрема: клупи

 
Одговор

27.07.2020 во 08:30:29

Ќе ја разгледаме секоја опција, но за вааша информација, одржувањето ан булеварите е во надлежност на Град Скопје. Но во секоја слуќај, ќе ја имаме предвид вашата забелешка. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2023 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by