24 Јуни 2021 - 04:54:24

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

11.09.2020 во 17:35:12

Почитувани, На улица Методија Шаторов Шарло ниту една шахта не е нивелирана. Неколку од нив се дури и длабоки и претставуваат опасност за движењето по улицата. Дали може да се изврши нивелација на шахитите на улицата, и во иднина сите улици при реконструкција да добиваат нивелирани шахти? (пример за ова е улицата 23-ти Октомоври, која беше реконструирана изминатава година, меѓутоа шахтите не беа нивелирани). Поздрав, Илија

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

14.09.2020 во 14:08:05

Почитуван, наведете конкретна локација со број на улицата и надлежните ќе постапат. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by