05 Јули 2022 - 16:51:59

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

17.11.2020 во 15:52:19

Сакам да се надоврзам на коментарите од г-ѓата Цвета Николовска за зелениот појас околу зградите Парк 1, Парк 2 и Парк 3 на улица М.Ш. Шарло. Тоа е реална состојба и мора да преземете нешто итно. Предвидете во паркотсо зелен појас на Шарло и фитнес рекизити (шипки, вратила..) за младите и возрасните. Еве како идеја линк како се збогатува просторот за да биде поатрактивен за жителите. https://www.pinterest.com.au/pin/116319602860366173/ Молам за одговор дали ќе предвидите вакво нешто?

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

19.11.2020 во 13:16:41

Почитуван, идејното решение на паркот ви го праќаме во прилог: http://www.aerodrom.gov.mk/vest/2341 Ви благодариме

Назад

 

Архива

<< Јули 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by