05 Јули 2022 - 17:14:02

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

25.11.2020 во 00:32:13

почитувани ке ве молам да превземете нешто со шахтите на улица Милан Зечар поточно кај војните кули.На улуцата има повеќе шахти кои се пропаднати или испакнати над нивото на асфалтот и преставуваат опаснот за возилата и пешаците.поздрав,

Статус: Одговорено
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

 
Одговор

26.11.2020 во 09:53:07

Ви благодариме, ќе бидат информирани надлежните служби. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јули 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by