10 Јуни 2023 - 03:06:24

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

26.07.2021 во 13:44:39

Почитувани, На улицати Петар Ацев и Анастас Митрев како и на сите околни улици ископани се дупки на самата улица од инвеститорите кои градат во тој регион. Дупките се веќе по 20 см. и никој не ги санира.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

 
Одговор

18.08.2021 во 14:19:12

Почитувана, Ќе бидат известени нашите инспекциски служби за вашиот проблем и ќе биде направено увид на самото место.

Назад

 

Архива

<< Јуни 2023 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by