10 Јуни 2023 - 03:30:37

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

13.08.2021 во 09:59:19

Барање за увид на сообраќајно решение околу/пред влезовите на зграда на ул. Јане Сандански бр.13.

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

18.08.2021 во 11:44:41

Почитувани, ве молам да се обратите до сообраќајна полиција и Град Скопје за вашето барање.

Назад

 

Архива

<< Јуни 2023 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by