14 Април 2024 - 13:47:54

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

14.01.2022 во 11:38:07

Почитувани , ве молам да го отстраните кошот што е пред мојата зграда, која е на адреса Видое Смилевски Бато 69. Кошот се наога на 50 м од Легендарната Дупка, која сега е прекрасно средена со новиот еластичен слој и е многу попосетена. Доагаат да играат во 1, 2 и 3 часот наутро , во работни денови ... неможеме цело време полиција да викаме. Изминативе години се јавуваме до вас , мегутоа тогаш добиваме освен арогантно однесување и претење од вашите вработени. Со Почит

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

18.03.2022 во 15:42:34

Почитувани, Ви благодариме што не контактиравте.Ве охрабруваме вашето прашање, проблем или идеја да го пријавите преку интерактивната платформа мЗаедница, со цел директно да комуницирате со надлежните служби на Општина Аеродром. Веб страница: https://mzaednica.mk/ App Store: https://apple.co/2SbERqJ Google Play: https://goo.gl/Y9qhpE Упатство за користење: http://aerodrom.gov.mk/vest/7897

Назад

 

Архива

<< Април 2024 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by