10 Јуни 2023 - 02:09:40

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

31.01.2022 во 17:03:10

Почитувани, ве молиме да ни кажете дали е можно да се направи патека од парингот пред зградите на Владимир Комаров 27 до конејнерите преку малиот дел од паркот кој со години е изгазен и сиот во кал, а ние секојдневно минуваме преку истата изгазена „патека“ за да фрлиме смет. Ви благодарам,

Статус: Одговорено
Тип на барање: Нови пешачки патеки

 
Одговор

18.03.2022 во 13:06:56

Почитувани, на посочената локација веќе има соодветни пешачки патеки и пристап до контејнерите.

Назад

 

Архива

<< Јуни 2023 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by