14 Април 2024 - 13:20:26

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

08.02.2022 во 15:49:34

Здраво, Ве молам доколку е во надлежност на општината да се постават лежечки полицајци кај ОУ Лазо Ангеловски на улицата кај билетарата на ЈСП и на бул. Февруарски поход спроти ОУ Лазо Ангеловски. Несовесни возачи со несоодветна брзина поминуваат по улиците, каде секојдневно поминуваат ученици, посебно од помалите одделенија. Возачите имаат неприлагодена брзина иако гледаат ученици како стојат на пешачки премин. Поздрав, Загрижен родител

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

15.03.2022 во 08:57:10

Почитувани, Вашето барање испратете го до град Скопје бидејќи тие се надлежни за се што е во врска со булеварите.

Назад

 

Архива

<< Април 2024 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by