10 Јуни 2023 - 02:21:30

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

20.02.2022 во 14:40:35

Почитувани, Ве молам да ми одговорите кога планирате да го завршите уредувањето на зеленилото кај зградите на ул. М.Ш.Шарло 6, 8 и 10 кое беше започнато во 2021 година и не е завршено. Имено, не е поставен систем за полевање, ниту е засадена трева, а половина од засадените дрва се веќе исушени. Поздрав.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

15.03.2022 во 08:55:04

Почитувани Со подобрување на временските услови, ќе биде завршено уредувањето на зеленилото

Назад

 

Архива

<< Јуни 2023 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Sponsored by

Developed by