25 Јули 2024 - 05:32:34

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

03.03.2022 во 16:33:35

Воведување на зонско паркирање во населба Мичурин, на улицата Симеон Каврикиров (зградите се водат на К.Ј.Питу) поради зголемениот број на возила кој се паркираат овде. Бидејќи уште овој паркинг и оној на ул. Петар Ацев останаа безплатни, сите кој имаат некоја работа овдека, или се гости на кафеаните во близина се паркираат на овие паркинзи, а жителите од овие згради нема кај да се паркираат, па се паркираат дури на 1 км. од тука на земјен паркинг. Бараме најитно воведување на зонско паркирање на овие паркинзи. Александар Шулески председател/ претставник на станари од куќен совет на К.Ј. Питу бр. 30

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

18.03.2022 во 11:29:09

Почитувани, се изготвува сообраќајно решение во рамки на кое ќе може да се стави и потенцијалниот режим за зонско паркирање кое го подготвуваме со ЈП Градски паркинг.

Назад

 

Архива

<< Јули 2024 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by