05 Јули 2022 - 17:13:25

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

22.03.2022 во 22:10:52

Почитувани, Ве молам да биде поправена неисправната светилка на ул.Богомилски Поход-2 бр.24. Однапред благодарам. Со почит, М.Младеновски

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

29.03.2022 во 11:25:52

Почитувани ги известивме надлежните служби со цел навремено решавање на вашиот проблем.

Назад

 

Архива

<< Јули 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by