19 Декември 2018 - 10:21:12

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

04.10.2016 во 15:14:03

Ве молам, доколку сте во можност да извршите замена на улично осветлување пред АВНОЈ 44, влез 1-ви и помреѓу АВНОЈ 44 И АВНОЈ 70, исто така не работат сијалиците. Би сакал воедно и да ве прашам дали дополните светла во зелената површина ( три реда светилки , по 3 во ред, позади АВНОЈ 44 може да се сменат сијалчиците, затоа што од сите 9 бандери, кои што се тамо, свети само една. Се надевам дека ќе ни излезетер во пресрет. Со почит Зоран Карановски Бул АВНОЈ 44-1/13

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

06.10.2016 во 16:31:27

Почитувани, ќе биде известена фирмата за одржување на јавното осветлување на територијата на општина Аеродром да го отстрани дефектот на наведените локации. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар на Општина Аеродром.

Назад

 

Архива

<< Декември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by